Schimbări majore la vârful LVMH

După 7 ani la cârma Fendi, Pietro Beccari este numit Președinte și CEO al Christian Dior Couture, devenind de asemenea membru în comitetul executiv al LVMH. Beccari îl înlocuiește în funcție pe Sidney Toledano, cel care a condus în ultimii 20 de ani Christian Dior Couture și care acum devine președinte și CEO al Grupului de Fashion din cadrul LVMH. Lui Toledano îi vor raporta cei care ocupă funcții de CEO ai brandurilor Céline, Givenchy, Loewe, Pucci, Kenzo, Marc Jacobs, Rossimoda și Nicholas Kirkwood. Sidney Toledano devine și membru al Comitetului Executiv al LVMH.

Toledano îi succede lui Pierre-Yves Roussel, cel care a condus Grupul de Fashion LVMH în ultimii 10 ani. Acesta  din urmă devine consilier al lui Bernard Arnault, CEO al LVMH.

Aceste numiri întră în vigoare de la la începutul anului 2018.

Noul CEO al Fendi urmează să fie anunțat în curând.

Grupul LVMH a înregistrat o creștere a încasărilor de 14%, ajungând la suma de 30,1 miliarde de euro în primele nouă luni ale anului 2017. Toate diviziile grupului au avut creșteri de două cifre, cu excepția diviziei de vinuri și băuturi alcoolice care a crescut cu doar 7%. Cea mai mare creștere a avut-o divizia Modă & Marochinărie (+21%, 14% organic) –  10,8 miliarde de euro, urmată de Parfumuri & Cosmetice (+14%, creștere organică) – 4 miliarde de euro și Ceasuri & Bijuterii (+12%) – 2,78 miliarde de euro.

În iulie anul acesta, LVMH a achizițional integral Christian Dior Couture, parte a unui acord strategic de consolidare a diviziei de modă și marochinărie.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.