READING

Schimbări în managementul Revlon

Schimbări în managementul Revlon

Revlon a anunțat că Fabian Garcia se retrage din poziția de președinte și CEO al companiei. Anunțul a fost făcut simultan cu prezentarea estimărilor privind rezultatele financiare pentru al patrulea trimestru al anului trecut, precum și pentru tot anul 2017.

În locul lui Fabian Garcia a fost numit Paul Meister, membru al Consiliului Director. Acesta va asigura interimatul din poziția de Vice Președinte Executiv al Consiliului Director responsabil de coordonarea operațiunilor companiei.

Paul Meister este membru în Consiliul Director al companiei din 2016. El este de asemenea președinte al MacAndrews & Forbes și co-fondator al Lane Partners, LLC, un fond de investiții privat în domeniul medical, tehnologiei și al distribuției. Anterior a fost Președinte și CEO al  inVentiv Health (acum Syneos Health, Inc.) și președinte al Thermo Fisher Scientific Inc.

Vânzările nete ale companiei pentru ultimul trimestru al anului 2017 sunt estimate la 785 milioane de dolari, în scădere față de 801 milioane de dolari în același trimestru al anului precedent. Vânzările pe tot anul 2017 sunt estimate la 2,7 miliarde de dolari. În 2016, compania a raportat vânzări anuale de 2,3 miliarde de dolari.

Rezultatele financiare oficiale vor fi anunțate pe 2 martie 2018.

Credit foto: Revlon

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.