READING

Școala de Beauty Vlogging L’Oréal a ajuns la...

Școala de Beauty Vlogging L’Oréal a ajuns la a noua ediție

Programul lansat de L’Oréal România, Beauty Vlogging School, a ajuns anul acesta la cea de-a noua ediție. Astfel, vloggerii aflați la început de drum, din România, care s-au înscris în program, iau parte la cursuri educaționale gratuite despre cum pot deveni creatori de conținut informați și responsabili. Candidații s-au putut înscrie până pe 6 noiembrie (inclusiv), pe platforma beautyvloggingschool.loreal.ro.

Beauty Vlogging School 2022 pune la dispoziția participanților cursuri dedicate îngrijirii personale și înfrumusețării, precum și sesiuni și demonstrații practice pentru crearea unui conținut de calitate. Participanții vor avea acces la cursuri despre importanța autenticității conținutului promovat pe rețele de social media și a construirii unei comunități educate, care le oferă consumatorilor informații corecte, relevante și utile despre frumusețe, cât și cursuri dedicate unor comportamente ancorate în valori și principii responsabile. Ediția de anul acesta își propune să le vorbească deschis participanților și despre gestionarea emoțiilor atunci când se confruntă cu discursuri și reacții de ură, în mediul online.

De la profesorii Școlii de Beauty Vlogging, creatorii de conținut vor primi sfaturi tehnice de fotografie și filmare și vor învăța cum să își construiască și promoveze imaginea pe rețelele sociale. Toate cursurile despre îngrijirea pielii, machiaj, ingredientele produselor și tehnici audiovizuale vor fi însoțite în mod constant de feedback-uri personalizate pe materialele create în urma sesiunilor.

”Ne bucurăm că este al nouălea an în care reușim să organizăm proiectul Beauty Vlogging School. Pentru noi, a devenit o tradiție ca toamna să ne concentrăm toată atenția pe implicarea noastră ca lideri în industria frumuseții în a îmbunătăți calitatea conținutului despre frumusețe, din România. De la an la an, ne dorim să includem conținut suplimentar în cursurile școlii, direct conectat cu realitatea și contextul macro în care ne desfășurăm activitatea. Cu ajutorul unor profesioniști recunoscuți, anul acesta aducem în plus o mai mare atenție către fake news și capacitatea de a putea discerne informația corectă de cea înșelătoare, precum și cursuri de inteligență emoțională, gestionarea emoțiilor, empatie online în perioade încărcate puternic emoțional sau în cele de criză.”, a declarat Raluca Duță, Chief Marketing Officer, L’Oréal România.

Premiile ediției 2022

Câștigătorul Beauty Vlogging School 2022 va primi MARELE PREMIU: un smartphone Samsung Galaxy Z Flip4 5G, un interviu sau un articol în Alist Magazine și multe produse ale brandurilor L’Oréal: Garnier, CeraVe, La Roche Posay, Vichy, Lancôme, L’Oréal Paris, Maybelline New York, L’Oréal Professionnel, Kérastase, Biotherm.

Condiții de înscriere

Candidații au încărcat pe canalul lor de YouTube, în mod public, un scurt video (de minimum 30 de secunde, maximum un minut și jumătate) în care să povestească cum au descoperit că vor să fie creatori de conținut și ce îi determină să își dezvolte pasiunea.

Cel de-al doilea pas este să denumească video-ul „Înscriere L’Oréal Beauty Vlogging School 2022 – username-ul lor”.

Al treilea pas: înscrierea linkului de concurs pe site-ul beautyvloggingschool.loreal.ro. Tot aici puteau adăuga link-urile conturilor lor publice de Social Media (Facebook, Instagram, YouTube, TikTok).

Condiții de participare 

Candidații trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani împliniți până la data de start a competiției; domiciliul sau reședința trebuie să fie în România (chiar și dacă este temporară); să nu mai fi participat la o altă ediție Beauty Vlogging School; să se asigure că fiecare dintre conturile de Social Media înscrise are mai puțin de 50K de urmăritori sau abonați și că cel puțin unul dintre ele are o vechime mai mare de 6 luni. De asemenea, este necesar ca ultima postare uploadată pe cel puțin unul dintre conturile menționate să fie mai recentă de două săptămâni, excluzând postarea de înscriere în concurs.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.