READING

Se deschide primul magazin Topshop Topman din Româ...

Se deschide primul magazin Topshop Topman din România. Urmează alte trei

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din România se deschide pe 15 martie în București Mall. Noul magazin are un concept unic de design, în premieră mondială, și se întinde pe un spațiu de 1.000 mp. Franciza este deținută de Voici La Mode Group, aceasta fiind compania care se va ocupa de extinderea brandului britanic în România în următorii ani.

Avem pregătit un plan pe cinci ani și putem confirma deja că vom mai deschide încă trei magazine în următorul an”, spune Artemis Antoniadou, CEO, Voici La Mode Group.

Brandul va dedica 70% din spațiul comercial colecțiilor Topshop de haine și accesorii din liniile mainline, Boutique și denim, în timp ce 30% din suprafață va fi ocupată de colecțiile Topman mainline, denim și formal outwear.

“Suntem extrem de încântați că noul nostru concept de design de magazin marchează expansiunea noastră în România. Această inaugurare anunță începutul unui parteneriat de succes alături de Voici La Mode“, a declarat Paul Price, CEO, Topshop Topman.

Topshop este un retailer dinamic. Peste 300 de noi modele din colecțiile mainline și de accesorii, sunt lansate săptămânal; de asemenea, brandul propune o colecție denim extrem de versatilă, colecție care vinde global o pereche la fiecare 10 secunde.

Lista personalităților de seamă care au făcut parte din campaniile Topshop conține nume precum Cara Delevingne, Karlie Kloss, Jourdan Dunn, precum și Gigi și Bella Hadid. Colecții capsulă Topshop în colaborare cu designeri de renume au căpătat deja recunoaștere mondială, în special colaborările cu iconicul super model Kate Moss, designerii britanici JW Anderson, Christopher Kane și Joanathan Saunders, și recenta colaborare cu premiatul designer Michael Halpern.

Topshop oferă gratuit serviciul premium de Personal Shopping și Styling doar într-o selecție de magazine din cele 604, parteneri digitali și francize prezente în peste 35 de țări. Magazinul principal al brandului, din Oxford Street, Londra are peste 1000 de metri pătrați și primește în jur de 400.000 de vizitatori săptămânal. Topshop.com atrage în medie 4.5 milioane de vizitatori săptămânal.

Topman a lansat colecții capsulă exclusive, în colaborare cu Charlie Casely-Hayford, James Long, Astrid Andersen, Agi & Sam, Nasir Mazhar și Sibling pentru a menționa doar o parte, alături de ambasadori de brand renumiți, precum Nick Jonas, Douglas Booth și James Bay.

Topman are peste 160 de magazine în UK, și un total de 420 la nivel global, în 34 de țări. Topman.com lansează peste 250 de produse săptămânal și asigură livrare către 100 de țări.

Topman oferă, de asemenea, gratuit serviciul de personal shopping în magazine selecționate.

Înființat în 1960, în Cipru, Grupul Voici La Mode a fost partener în franciza pentru Marks and Spencer Cipru pentru mai bine de 60 de ani. În 2017 a intrat pe piața din România prin preluarea M&S. Astăzi, deține 35 de magazine în Cipru și România, incluzând Topshop Topman, Marks & Spencer, Celio, Dorothy Perkins, Wallis, Evans și Cafe La Mode.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.