READING

Shiseido a cumpărat un start-up specializat în int...

Shiseido a cumpărat un start-up specializat în inteligență artificială

Anul acesta continuă, mai mult ca niciodată, apropierea companiilor și brandurilor din industria cosmeticelor de noile tehnologii, precum platformele de inteligență artificială. Recent, compania japoneză Shiseido a anunțat că filiala sa de pe continental american – Shiseido Americas Corporation – a cumpărat Giaran, un start-up din domeniul tehnologiei, specializat în crearea de platforme de inteligență artificială.

Lansat în 2016, de expertul în inteligență artificială  Raymond Fu, Giaran este un startup desprins din Synergetic Media Learning Laboratory (SMILE Lab) din cadrul Universității Northeastern.

Printre tehnologiile dezvoltate de Giaran se numără: Makeup Virtual Try On, Tutorials, Color Matching, Personalized Recommendations, Makeup Removal, Face Tracking și Skin Tone Detection. Acestea pot fi folosite pe mobil, tabletă sau desktop, precum și pe oglinzi inteligente prin realitate augmentată HD.

Giaran își va desfășura în continuare activitatea în Boston, Massachusetts, va deveni parte a Centrului Shiseido de Excelență în Makeup și va colabora cu Global Digital Center of Excellence (din New York) precum și cu echipa companiei din Tokyo care se ocupă de tehnologie.

Foto: Pixabay

Foto: Giaran

O analiză despre realitatea augmentată și industria de beauty

Cum transformă realitatea augmentată industria de beauty?

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.