READING

Simona Halep, ambasadoarea noii campanii Avon

Simona Halep, ambasadoarea noii campanii Avon

Watch me now – Privește-mă cum te surprind – este noua campanie Avon alături de Simona Halep, ambasadoarea brandului și a parfumului Her Story. Campania este lansată în contextul aniversării a 135 de ani de la înființarea Avon.

”WATCH ME NOW marchează începutul unui nou capitol pentru Avon. Păstrăm ceea ce am învățat în ultimii 135 de ani despre puterea comunității și despre vânzările directe și aplicăm acest lucru în contextul actual, folosind noi instrumente digitale care vin în ajutorul reprezentanților noștri”, spune Andreea Moldovan, General Manager al AVON Europa de Sud-Est.

În videoclipul Watch me now, Simona vorbește despre încrederea de sine, despre puterea dobândită prin forțe proprii și crearea propriului destin, chiar și atunci când ți se spune că nu vei fi niciodată o campioană, dar și despre importanța de a te reinventa constant către cea mai bună versiune a ta.

Alături de Simona, manifesto-ul promovează și alte modele de curaj și asumare a propriului drum în viață, precum cea a unei mame care a avut puterea să spună ,”nu” abuzului într-o relație, a unei femei care refuză să renunțe la spiritul tânăr din cauza unor prejudecăți sociale din jurul vârstei, precum și povestea unui bărbat care alege să poarte machiaj, fiindcă aceasta este opțiunea lui.

Poveștile oamenilor care au curajul să își scrie propria poveste sunt promovate în Broșura AVON începând cu luna septembrie 2020.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.