READING

Simona Halep devine imaginea brandului Rexona

Simona Halep devine imaginea brandului Rexona

Numărul 1 mondial în tenisul feminin și câștigătoarea Grand Slam-ului Roland Garros de anul acesta, Simona Halep a devenit ambasador al brandului de antiperspirante Rexona, în urma unui parteneriat semnat la începutul lunii iunie.

”Simona este un ambasador ideal. Echilibrul, pasiunea și naturalețea de care dă dovadă sunt uimitoare, iar performanța ei excepțională în finala feminină de la Roland Garros va trăi mult timp în memoria tuturor românilor”,  declară James Simmons, CEO-ul Unilever.

”Fiecare dintre noi poate să ducă o viață sănătoasă. Nu trebuie să fii sportiv de performanță ca să faci mișcare. Trebuie doar să faci mici schimbări în programul de zi cu zi și știu din experiența mea că tocmai micile schimbări sunt cele care dau cele mai bune rezultate. Și dacă ai alături și un partener pe care te poti baza, așa cum este Rexona, atunci mișcarea poate să devină o plăcere”, a declarat Simona Halep.

Conform datelor Nielsen din categoria deodorante, pentru perioada MAT decembrie 2017, atât în volum cât și în valoare, agregate pentru 43 de țări, Rexona este deodorantul antiperspirant numărul 1 în lume. Antiperspirantul este conceput cu Tehnologia MotionSense.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.