READING

Singurul magazin TAG Heuer din Estul Europei se de...

Singurul magazin TAG Heuer din Estul Europei se deschide în București

Cellini România, cea mai veche rețea de magazine de bijuterii și ceasuri de la noi din țară, în calitate de partener oficial al TAG Heuer, a anunțat deschiderea singurului  magazin monobrand al celebrei mărci de ceasuri elvețiene în Europa de Est.

Magazinul va fi amplasat la parterul complexului comercial Băneasa Shopping City din București, lângă Cellini Grand Boutique, și va avea un design interior și exterior de excepție, oferind  publicului interesat cele mai actuale colecții de ceasuri: Carrera, Formula 1, Connected, Aquaracer.

Povestea TAG Heurer

Edouard Heuer a înființat, în 1860, Heuer Watch, un atelier de ceasuri, în localitatea elvețiană St-Imier. În prezent,  brandul face parte din grupul LVMH și are sediul central în La Chaux-de-Fonds, Elveția.

Numele mărcii provine de la fuziunea dintre “Techniques d’Avant Garde” (TAG) și numele de familie al fondatorului, Heuer. Fuziunea a avut loc în 1985; până în acel moment compania a funcționat sub numele de Heuer.

De-a lungul anilor, mecanismele și inovațiile TAG Heuer au atras atenția întregii lumi orologiere: inventarea și brevetarea “pinionului oscilant” (1887), primul cronograf de bord pentru automobile (1911), primul cronometru “Autavia” pentru mașinile de curse (1933), lansarea legendarului cronograf “Carrera” (1964), primul cronograf cu quartz “Chronosplit” din lume (1975), conceptul revolutionar al colectiei “Monaco” sau reinventarea oscilatorului “Pendulum”.

Toate ceasurile TAG Heuer sunt supuse unor numeroase teste de rezistență (temperaturi extreme, șocuri, etanșeitate) și de verificare a standardelor materialelor.

Cellini România este partenerul principal în România al celor mai mari grupuri producătoare de bijuterii și ceasuri din lume: Grupul Swatch (Omega, Longines, Rado, Swatch, Tissot, Calvin Klein), LVMH (Hublot, TAG Heuer, Zenith) sau Richemont (Cartier, Vacheron Constantin, IWC Schaffhausen).

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.