READING

SMYK All For Kids deschide un nou magazin în Bucur...

SMYK All For Kids deschide un nou magazin în București

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide un nou magazin, în București. Cu o suprafață de peste 345 mp, noul magazine, de tip outlet, va fi inaugurat pe 12 noiembrie în Fashion House Militari Centre, în cadrul West Park Militari.

Cei care trec pragul noului magazin vor beneficia de reduceri de până la -70% la toate produsele.  În plus, cu ocazia deschiderii în perioada 12-15 noiembrie, clienţii primesc extra reduceri de -20% la toate produsele deja reduse cu până la -70%.

Rețeaua are deja 22 de magazine la nivel național, dintre care 5 în București, pentru care lucrează circa 200 de angajați.

“Noul concept de magazin este preluat după modelul polonez, unde piaţa este mult mai dezvoltată pe acest segment,” precizează Sorin Stancu, director general al SMYK All For Kids România.

Oferta magazinului include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu Cool Club, până la articole de puericultură – cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, cosmetice etc. De asemenea, un segment important de produse îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale, pentru toate vârstele, atât  cele aparținând brandului propriu – SMIKI, cât și unor mărci globale cunoscute, cum ar fi LEGO, Mattel, Habsbro și altele.

SMYK All for Kids a deschis în 2019 patru magazine în România, iar anul acesta alte patru, iar pentru anul 2021 are în plan deschiderea a încă 5 magazine.

În Polonia, brandul are o experienţă de peste 40 de ani, iar rețeaua comercială a acestuia operează 239 magazine proprii, dintre care 206 în Polonia, 22  în România și 12 în Ucraina. În România, SMYK All for Kids este prezent din 2009.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.