READING

SMYK All for Kids deschide un nou magazin în Român...

SMYK All for Kids deschide un nou magazin în România

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 21 octombrie un nou magazin, în Braşov, extinzându-și astfel rețeaua națională la 21 magazine. Cu o suprafață de peste 425 de metri pătrați, acesta este cel de-al 4-lea magazin deschis anul acesta în țară și va crea alte 8 locuri de muncă. Oferta magazinului include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu Cool Club, până la articole de puericultură – cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, cosmetice etc. De asemenea, un segment important de produse îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale, pentru toate vârstele, atât cele aparținând brandului propriu – SMIKI, cât și unor mărci globale cunoscute, cum ar fi LEGO, Mattel, Habsbro și altele.

”Dacă la începutul anului estimam o cifră de afaceri cu 40% mai mare, provenită atât din creşterea organică a magazinelor, cât şi din extinderea reţelei la nivel naţional, perioada în care magazinele au fost închise, ne-a afectat rezultatele, astfel că estimăm că vom încheia anul acesta cu o cifră de afaceri puţin peste nivelul celei aferente anului trecut,” declară managerul general SMYK All for Kids România, Sorin Stanciu.

SMYK All for kids a deschis în 2019 patru magazine, iar anul acesta alte patru magazine. Până la finalul anului 2020 își propune să deschidă încă un magazin, ajungând astfel la o rețea de 22 magazine la nivel național.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.