Sofiaman continuă expansiunea

Brandul românesc de pijamale și lenjerie Sofiaman continuă extinderea prin deschiderea unui nou magazin.

Situat la primul etaj al mall-ului Sun Plaza din zona de sud a Bucureștiului, noul magazin are 55 mp, a necesitat o investiție de 60.000 de euro și este cel de-al patrulea magazin monobrand din București, după cele din Mega Mall, Park Lake și Fashion House Outlet.

”Ne-am propus să ne consolidăm poziția pe piața din București, astfel că noua deschidere face parte din planul nostru de expansiune pe termen mediu. Vom continua să lucrăm la amplificarea prezenței noastre în cele mai mari orașe ale României, precum și online, printr-o nouă platformă de shopping”, precizează Florin Cucu, General Manager, Sofiaman.

Produsele Sofiaman sunt create din materiale naturale, precum bumbacul și modalul, și sunt comercializate în România în cele 11 magazine monobrand operate de către brand și în sistem de franciză, 5 locații tip shop-in-shop, peste 300 de magazine de specialitate din întreaga țară și în shop-ul online www.magazinsofiaman.ro. În plus, Sofiaman vinde la export în Marea Britanie, Germania, Spania, Slovacia, Cehia, Croația, Slovenia, Cipru și Maroc.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.