READING

Sport Time Balkans a deschis un nou magazin Nike î...

Sport Time Balkans a deschis un nou magazin Nike în Brașov

Sport Time Balkans a deschis un nou magazin Nike în AFI Brașov, primul mall inaugurat pe timp de pandemie în România.

Cu o suprafață de 362 mp, magazinul Nike pune la dispoziția clienților săi cele mai noi colecții de alergare și training, precum și colecții sportswear pentru timpul liber și o selecție generoasă pentru copii.

Gabriel Maranca, directorul general al  Sport Time pentru România și Bulgaria, anunță că vor continua investițiile în dezvoltarea rețelei de retail și, foarte curând, va fi deschis și cel de-al treilea magazin Nike în București, în AFI Cotroceni.

Magazinul Nike din AFI Brașov este situat la parterul mall-ului și este deschis de luni până duminică în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Sport Time Balkans este partenerul și distribuitorul exclusiv Nike din anul 2014, pentru 6 teritorii din regiunea Balcanilor și detine acorduri comerciale pentru încă două țări. Începând cu 1 iunie 2020, compania a preluat distribuția exclusivă a brandului Nike pentru Romania și Bulgaria.

În prezent, compania operează numeroase magazine Nike și va continua să deschidă în viitorul apropiat noi magazine și să lanseze noi concepte inovatoare de retail în întreaga regiune.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.