READING

Start înscrieri la o nouă ediție ”Pentru Femeile d...

Start înscrieri la o nouă ediție ”Pentru Femeile de Știință”

L’Oréal și UNESCO au dat startul înscrierilor în competiția ”Pentru Femeile din Știință”, ajunsă anul acesta la cea de-a zecea ediție. Astfel, începând cu 6 mai, tinerele cercetătoare din România își pot depune candidaturile și pot câștiga burse de câte 42.000 de lei fiecare, pentru finanțarea unor activități de cercetare desfășurate pe teritoriul României.

Pâna pe 23 iunie inclusiv, cercetătoarele din România cu vârste de maximum 35 de ani, care fie sunt doctorande, fie au obținut titlul științific de doctor și urmează un program de pregătire postuniversitară în România, se pot înscrie în programul de burse private prin depunerea dosarelor de candidatură aici.

Programul de burse private L’Oréal și UNESCO sprijină comunitatea științifică locală prin acordarea a patru burse, cu valoarea totală de 168.000 de lei, pentru patru tinere cercetătoare din ariile Științele Vieții și Științele Fizice.

Proiectele înscrise vor fi jurizate în perioada 24 iunie – 30 septembrie 2019, iar câștigătoarele vor fi anunțatela finalul lunii octombrie 2019.

Până acum, proiectul a premiat 21 de cercetătoare din România și din 2009 și până în prezent au fost depuse peste 400 de dosare de candidatură de la peste 50 de instituții de învățământ, care au fost jurizate și evaluate de către cercetători de renume în peste 500 de ore în total. Valoarea totală a burselor acordate în România a atins un total de 882.000 lei.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.