READING

Start-up polonez, lansat și pe piața românească. O...

Start-up polonez, lansat și pe piața românească. Oferă ambalaje personalizate prin intermediul unui software inovator

Packhelp, start-up-ul polonez clasat pe locul 1 în raportul Deloitte Technology Fast 50 datorită creșterii sale de + 9,077% în 2020, a lansat Packhelp Studio pe piața IMM-urilor din România. Practic, este vorba de o platformă online care permite brand-urilor să își comande și gestioneze produsele de ambalare prin intermediul unui software inovator, a unei rețele internaționale de furnizori și a unor experți de top din industrie. Până în prezent, peste 35,000 de mărci din întreaga Europă au ales Packhelp ca partener de ambalare datorită noilor sale standarde de colaborare introduse pe piață. Brandul aduce inovație pe piață prin oferirea unui număr record de cantități minime de comandă, putând prelua comenzi de loturi mici de minimum 30 de articole, dar și solicitări mai complexe. Conectând branduri de orice mărime cu furnizori de ambalaje din întreaga Europă prin intermediul unui software, editorul online permite crearea de ambalaje personalizate în câteva minute ce sunt livrate în doar câteva zile.

Cu ajutorul unei tehnologii revoluționare brevetate, accelerează dezvoltarea ambalajelor și automatizează activitățile recurente, precum și a unei cooperări strânse cu furnizorii săi, compania poate oferi cotații instantanee, făcând procesul la fel de ușor ca orice cumpărătură online. Serviciile Packhelp includ și accesorii de ambalare, cum ar fi bandă adezivă, cutii de transport, pungi, felicitări cu mesaje de mulțumire și multe altele, funcționând ca un partener unic pentru toate cerințele de ambalare, indiferent dacă este vorba de o cutie de vin, o geantă sau un pachet pentru integrarea în echipă a noilor angajați.

Materiale sustenabile și comenzi personalizate

Packhelp le oferă clienților opțiunea de a alege materiale sustenabile și a face comenzi personalizate. În plus, în funcție de cantitatea comandată, sunt plantați mai mulți copaci decât resursele utilizate cu ajutorul unui proiect de împădurire derulat împreună cu One Tree Planet.

Colaborări cu artiști locali

Pentru fiecare țară nouă în care se extinde, Packhelp colaborează cu artiști locali pentru a crea noi modele de ambalaje. În cazul României, este vorba de Sebastian Pren.

Packhelp a angajat personal local pe posturi de Customer Support Representative, Account Manager și Content Specialist pentru a servi mai bine clienții locali din România, iar accesarea site-ul Packhelp și a editorul virtual poate fi făcută în limba română, iar plățile pot fi procesate în moneda locală.

Editorul virtual creat de PackHelp, care vine la pachet cu o gamă largă de ambalaje personalizate. Modelele 3D îmbunătățite oferă o reprezentare mai precisă a materialului pentru a crea o imagine cât mai clară despre cum va arăta designul final al cutiei. Logo-ul clientului poate fi acum redimensionat și mutat automat în zonele cele mai des folosite ale cutiei, dacă este necesar. Culorile din logo pot fi apoi atribuite altor elemente ale cutiei, păstrând întregul design în aceeași paletă de culori. Modelele dinamice oferă peste 25 de opțiuni care pot fi editate în continuare, în timp ce noi forme și fonturi au fost, de asemenea, introduse. Ambalajele sustenabile pot fi și ele semnalate prin imagini relevante cu un simplu click.

Printre brandurile care folosesc deja serviciile Packhelp se numără și unele de fashion, printre care: Buva Boutique, brand de articole textile pentru bebeluși și copii Buva Boutique; Lunet Eyewear, un brand local de ochelari de vedere și soare; Zamir, un brand de șosete colorate.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.