READING

Stella McCartney și Graydon Carter, primii speaker...

Stella McCartney și Graydon Carter, primii speakeri confirmați la Copenhagen Fashion Summit

Designerul Stella McCartney și jurnalistul Graydon Carter, redactor șef al publicației Vanity Fair din 1992 până anul trecut, sunt primii doi  speakeri confirmați la ediția de anul acesta a Copenhagen Fashion Summit, eveniment ajuns la a șasea ediție. Conferința va avea loc între 15 și 16 mai, la Copenhagen Concert Hall.

Conferința este organizată de Global Fashion Agenda și reunește peste 1.000 de lideri din industria modei, politicieni, reprezentanți ai ONG-urilor și ai mediului academic și jurnaliști.

Organizatorii conferinței au anunțat și gazdele evenimentului: actrița Amber Valletta și Tim Blanks, editor-at-large al portalului The Business of Fashion.

Ediția de anul acesta va avea în premieră un nou format, de două zile, cu mai multe prezentări și mai mult timp pentru networking. La fel ca anul trecut, în cadrul Copenhagen Fashion Summit va fi lansat raportul anual Pulse of the Fashion Industry.

Mai multe detalii despre agenda conferinței, aici, iar înscrierile se pot face aici. Taxele de participare standard variază între 350 și 900 € (fără TVA). Pentru pachetul premium, taxele variază între 600 și 1.600 € (fără TVA).

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.