READING

Stilista Nell Kalonji te învață cum să găsești blu...

Stilista Nell Kalonji te învață cum să găsești blugii perfecți și să creezi diferite look-uri în seria CKunfiltered Jeans

Ce pantofi să porți, cum să rulezi tivul blugilor, cum să găsești blugii perfecți și cum să creezi diferite look-uri cu ei? Află din mini-seria video CKunfiltered Jeans lansată de Calvin Klein și prezentată de fashion editoarea, Nell Kalonji, stilistă în Londra și membră fondatoare a Rubric Initiative, o organizație dedicată abordării barierelor care îngrădesc intrarea în industria fashion a unei generații noi de talente.

Kalonji își exprimă stilul unic prin șase tematici: blugii de vară, blugii mom, blugii boyfriend / baggy, blugii skinny, blugii colorați și blugii sub genunchi. Aceste teme au fost stabilite în consultare cu Google Creative Works, care a analizat căutările de top pentru întrebările legate de denim din toată Europa. 

”Blugii sunt item-ul vestimentar cel mai universal, dar pentru mulți oameni, poate fi copleșitor să găsească mărimea perfectă, țesătura, culoarea sau croiala potrivite”, spune Kalonji. ”A fost o experiență care m-a învățat să înțeleg cele mai presante întrebări ale oamenilor despre blugi și mi-a permis să îmi pot exprima propriul stil – sincer și autentic – prin șase look-uri esențiale formate cu ajutorul denimului.”

Narațiunea videoclipurilor este simultan informală și informativă, oferind publicului oportunitatea de a o urmări pe Kalonji cum interacționează cu modelele pe măsură ce construiește look-uri specifice Calvin Klein Jeans. Se vor putea observa piese care celebrează nostalgia anilor ’90 în combinație cu stiluri diferite, precum high-rise, boyfriend, baggy și skinny. Mom jeans de inspirație vintage au talie înaltă și croială conică, în timp ce dad jeans devin atractivi printr-un look slouchy, oversized și confortabil. Croiala versatilă cu talie înaltă și straight fit, care a devenit faimoasă în anii ’80 revine cu o reinterpretare, forma taliei înalte fiind mai fit, lungimea pantalonului încheindu-se chiar la gleznă.  Aceste stiluri sunt completate de o gamă de blugi skinny (de la țesături relaxate la super stretch, care se mulează perfect pe piele), plus stiluri de vară în nuanțe precum alb, albastru deschis, gri.

Seria de șase videoclipuri răspunde celor mai căutate întrebări din Europa pe Google despre blugi.

CKunfiltered: Jeans este cea de-a doua ediție a seriei CKunfiltered, o continuare a seriei de succes CK Unfiltered: Bra Talk din toamna anului 2020. Proiectul reflectă în continuare angajamentul Calvin Klein de a interacționa atât cu publicul nou, cât și cu comunitățile existente prin conținut creativ, neașteptat, creat în urma unei analize digitale care oferă date și informații relevante despre consumatori.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.