Studiu: piața europeană a rujului

Piața europeană a rujului va depăși 2,4 miliarde de dolari până în 2023, în creștere de la 1,9 miliarde de dolari în 2017, arată un raport al companiei de cercetare TechSci. Pe țări, cele mai multe vânzări se înregistrează în UK, după care urmează Italia, Germania, Franța și Spania.

În privința canalelor de distribuție, cele mai multe rujuri se vând în supermarketuri și hypermarketuri, tendință care se va menține și în anii următori.

Din ce în ce mai mult, consumatorii își îndreaptă atenția spre cosmetice naturale, ceea ce determină producătorii să scoată pe piață tot mai multe astfel de cosmetice, inclusiv rujuri, iar acest fapt este de așteptat să influențeze piața europeană a rujurilor în următorii 5 ani.

Piața europeană este controlată de cinci jucători mari: L‘Oréal International, Christian Dior SE, Shiseido Company Limited, The Estée Lauder Companies Inc., și Revlon, Inc.

Potrivit acestui studiu, piața rujurilor mate este mai mare decât cea a celor de tip gloss.

Studiul complet ”Europe Lipstick Market By Product Type, By Distribution Channel, By Country, Competition, Forecast & Opportunities, 2013 – 2023”, realizat de TechSci Research, poate fi comandat aici.

Foto: Pixabay

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.