READING

Summer Fashion Gala 2021 la Veranda Mall

Summer Fashion Gala 2021 la Veranda Mall

Pe 23 iunie, Veranda Mall găzduiește Summer Fashion Gala 2021, eveniment ajuns la cea de-a șasea ediție. Evenimentul începe de la ora 19.00 în cadrul amfiteatrului, iar participarea este liberă pentru oricine dorește să descopere tendințele sezonului alături de gazda evenimentului, Cosmina Păsărin.

Summer Fashion Gala 2021 sărbătoreşte vara prin colecţiile de inspirație cruise ale unora dintre cele mai sonore nume românești, dar și branduri internaționale: Anna Roman Brand, AMSaragia, Aleha Toncea, Atelier Bolero, Atmosphere Fashion, LC Waikiki, Mexton, Studio Cabal, Ylla by

Pentru a lua parte la eveniment toți invitații vor trebui – să facă dovada vaccinării anti-COVID 19, prezentând adeverința de vaccinare în momentul accesului la eveniment sau să prezinte un test RT PCR, cu rezultat negativ, făcut cu cel mult 72 de ore înainte de eveniment sau să prezinte o adeverință din care să rezulte că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi, ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Persoanele care nu îndeplinesc aceste condiţii, vor fi testate gratuit pe loc, de către personal medical autorizat al M Hospital, în momentul accesului la eveniment.

Summer Fashion Gala 2021 face parte din conceptul All Seasons Fashion Gala și reprezintă un cumul de evenimente de modă multibrand, organizate în locații atipice.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.