READING

Sun Plaza își extinde oferta de fashion

Sun Plaza își extinde oferta de fashion

Peste 25 de magazine noi se deschid pe 28 septembrie în centrul comercial Sun Plaza, printre care branduri de modă și din domeniul cosmeticelor: Forever 21, LC Waikiki, NYX, Pandora, MAC, Sabon, Melkior. De asemenea, în cadrul centrului comercial se va deschide magazinul Men’s Cave, aflat la prima prezență într-un centru comercial.

Aceste inaugurări de magazine marchează finalizarea etapei a doua a lucrărilor de remodalare a centrului comercial. Prima fază s-a tradus în spații noi de retail, dar și remodelarea unor spații deja existente pentru chiriași ancoră precum Altex, Terranova, H&M, C&A, Bebe Tei, Autograf și O’Bag.

Deschiderea celor 25 de noi magazine va fi acompaniată de instalarea mai multor lucrări de artă contemporană realizate de către austriacul Peter Kogler (foto), artist cu recunoaștere internațională și unul dintre pionierii artei generate pe computer. Acesta a realizat o cascadă luminescentă cu o înălțime de 18 metri și cântărind  peste o tonă și a realizat și o grafică artistică pentru tunelul de acces care face legătura cu stația de metrou.

De asemenea, Sun Plaza  se va transformă în scenă de spectacole odată cu introducerea de către ImPulsTanz din Viena, unul dintre cele mai importante festivaluri de dans contemporan din lume, a companiei de dans urban Hungry Sharks. Trupa va prezenta pe 28 septembrie producția „Hidden in Plain Sight”, pusă în scenă în această vară și la Festivalul de la Viena. În cadrul workshop-urilor de coregrafie, persoanele interesate se pot familiariza cu mișcările de dans urban, sub îndrumarea dansatorilor profesioniști ai trupei de dans. Nu în ultimul rând, tânărul artist plastic austriac Manuel Gorkiewicz va pune în scenă 142 de baloane strălucitoare, o lucrare temporară, aflată la granița dintre decorațiuni și artă plastică.

Reconfigurarea Sun Plaza este concepută de către arhitecții și inginerii din ATP Viena, una dintre cele mai importante companii de proiectare integrate. Contractantul local desemnat pentru lucrările de construcție este Bog’Art, cea mai mare companie de construcții din România, iar coordonarea proiectului este asigurată de către Optim Project Management.

Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza are o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE Romania.

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.