READING

Suprafaţa magazinului Decathlon din Pallady, dubla...

Suprafaţa magazinului Decathlon din Pallady, dublată

Retailerul de articole sportive Decathlon a inaugurat magazinul extins din incinta centrului comercial Pallady. În urma extinderii, suprafața magazinului a fost dublată, ajungând la 4,200 de metri pătraţi

Procesul de modernizare şi extindere a durat cinci luni. Datorită strategiei de extindere, reprezentanţii Decathlon se aşteaptă la o creştere a numărului de vizitatori cu 40% până la sfârşitul anului în acest punct de desfacere. Magazinul din Pallady este primul spaţiu extins din Bucureşti și are disponibile peste 8,000 de modele și echipamente, destinate utilizării în peste 60 de activităţi sportive, precum drumeție montană, natație, sporturi de echipă, fitness, alergare, sporturi de combatere, tenis, vânătoare, pescuit, echitație, ciclism, role, patinaj, schi și multe altele.

Aceasta este cea de-a doua inaugurare din acest an a companiei, după deschiderea primului magazin la Botoşani.

Reţeaua magazinelor Decathlon cuprinde 20 de spaţii comerciale la nivel național şi magazinul online www.decathlon.ro

La nivel mondial, Decathlon reunește peste 60.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naționalități, și comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de cercetare își desfășoară activitatea, la nivel global, peste 800 de ingineri.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.