READING

Tezyo: colecție de toamnă / iarnă și planuri de ex...

Tezyo: colecție de toamnă / iarnă și planuri de extindere regională

Tezyo, magazinul multibrand dezvoltat de Otter Distribution , și-a lansata colecția de toamnă – iarnă 2017 / 2018. Selecția include articole de încălțăminte si accesorii cu accesorii metalice, broderii și aplicații – perle și funde.

În prezent, în România, există 18 magazine Tezyo, ampalsate în cele mai importante centre comerciale din țară: București (Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni, Promenada si Park Lake si Sun Plaza), Iași (Palas Shopping Mall), Constanța (City Park Mall),Timișoara (Shopping City si Iulius Mall), Baia Mare (Vivo!), Brașov (Coresi Shopping Resort), Bacău (Arena Mall), Cluj Napoca (Iulius Mall si Vivo!), Galați (Shopping City), Pitești (Vivo!Pitesti Shopping Center), Ploiesti (Ploiesti Shopping City), Suceava (Shopping City).

De anul acesta, brandul a început expansiunea la nivel regional. Prima lansare externă a avut loc în luna mai 2017, în Olympia Centrum Brno din Cehia, urmată de deschiderea din iunie a magazinului multibrand din Viena, în mall-ul Donauzentrum. În octombrie 2017, Otter Distribution a deschis primul magazin Tezyo din Praga. Planurile de extindere nu se opresc aici.  La începutul anului viitor, în martie, urmează să fie deschis al doilea magazin din Austria, la Viena, în unul din cele mai mari centre comerciale.

”Planurile de extindere regională au la bază dorința de a face din brandul Tezyo unul internațional având în vedere potențialul oferit de piețele externe. Ne-am setat ca Tezyo să fie un jucător important pe piețele regionale și ne propunem ca în termen de 5 ani să ajungem în top 5 jucători pe zona retailului de încălțăminte atât în Cehia cât și în Austria,” – Filip Schwartz, acționar și administrator al companiei Otter Distribution.

Magazinele Tezyo comercializează o selecție de branduri internaționale, precum Geox, Aldo, Clarks, Epica, Otter, Le Colonel, Epica, Le Coq Sportif, Bugatti.

 

 

 

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.