READING

The Power of Storytelling, a șaptea ediție

The Power of Storytelling, a șaptea ediție

În octombrie 2017 va avea loc a șaptea ediție a conferinței The Power of Storytelling. Anul acesta conferința are un nou format – o săptămână plină de evenimente și două tipuri de taxe de participareThe Conference pass (20-21 octombrie), în valoare de 750 de lei, include conferința de două zile găzduită la Radisson Blu Hotel, în timpul căreia vor urca pe scenă 11 speakeri și  The Festival pass (16-22 octombrie), în valoare de 1.000 de lei, include atât conferința de două zile, cât și alte evenimente conexe pe parcursul întregii săptămâni, precum expoziții, proiecții de film sau lansări de carte.

Lista completă a vorbitorilor din acest an este disponibilă aici, iar la secțiunea News de pe site prezintă descrieri detaliate ale fiecărui vorbitor în parte.

Tema ediției acestui an este CLOSER. Vorbitori multipremiați – de la câștigători de Pulitzer, la nominalizați la Oscar, la o jurnalistă care a primit MacArthur Genius Grant – vor prezenta cum să gestionăm realitățile dificile ale zilelor noastre și cum putem folosi poveștile pentru a le explica, pentru a oferi context și pentru a da o voce celor care nu sunt auziți.

Singura de acest gen din Europa de Est, The Power of Storytelling este o conferință  internațională ce aduce pe aceeași scenă profesioniști ai industriilor creative din toată lumea. Evenimentul este găzduit de revista DoR și Lateral.

Credit foto: The Power of Storytelling 

 

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.