READING

Tot mai multe livrări Fashion Days livrate în acee...

Tot mai multe livrări Fashion Days livrate în aceeași zi de la plasarea comenzii

40% dintre comenzile plasate pe fashiondays.ro din București și Ilfov sunt livrate în aceeași zi, anunță retailerul, iar peste 70% dintre colete sunt livrate clienților din țară a doua zi. Dintre acestea, cele mai multe sunt expediate în: Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Iași.

Robert Berza, General Manager, Fashion Days

Ce a ajutat la viteza de livrare în aceeași zi? Noile facilități unice de livrare, prin intermediul curierilor, dar și în lockerele easybox, anunță reprezentanții companiei.

Opțiunea de a ridica din lockere comanda la orice oră din zi a fost selectată de peste 4.500 de ori de la introducerea ei. 25% dintre comenzi au fost plasate până în ora 11:00, ceea ce înseamnă că au fost livrate în easybox-uri chiar în aceeași zi.

”Azi e pentru tine!” este noua campanie de comunicare Fashion Days. Lansată la începutul lunii, aceasta are la bază o idee creativă dezvoltată 100% in-house, de către directorul de creație Fashion Days, alături de echipa de marketing. Spotul TV a fost realizat casa de producție deFilm, alături de echipa de producție Fashion Days. Clipul a fost filmat de Barna Nemethi, regizor, și Alex Gâlmeanu, DOP al producției, care a realizat și pictorialele sezonului, în calitate de fotograf al campaniei.

Noua campanie de comunicare Fashion Days se va vedea pe TV,  în online și pe print și va avea multiple activări multiple în social media.

Toate aceste beneficii și facilități vor fi completate, pe tot parcursul campaniei, de noutățile și diversitatea gamei de articole vestimentare, încălțăminte și accesorii.

Echipa Fashion Days implicată în dezvoltarea campaniei: Iulia Sas, Creative Director; Andrei Chirilă, Chief Marketing Officer; Raluca Monac, Brand Manager; Cătălina Ivan, Stylist & Studio Coordinator; Ana Popa, Stylist.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.