READING

Trei branduri noi în FASHION HOUSE Outlet Centre M...

Trei branduri noi în FASHION HOUSE Outlet Centre Militari

FASHION HOUSE Outlet Centre Militari s-a extins cu trei branduri noi: Numero Uno, Dika și Kigili. Cele trei branduri au deschis magazine outlet pe o suprafață care însumează 1.058 mp și vor oferi reduceri zilnice de până la 70%, pe parcursul întregului an.

Brandul bulgar Dika are o tradiție de aproape 40 de ani în producția de haine pentru femei, iar Kigili este cel mai de succes nume din Turcia în materie de îmbrăcăminte pentru bărbați. Multi-brandul spaniol Numero Uno ocupă 725 mp în FASHION HOUSE Militari.

Spațiul total disponibil la FASHION HOUSE Militari depășește 14.000 de metri pătrați, având aproape 60 de magazine cu branduri internaționale și locale. În ultimii 12 ani, FASHION HOUSE Militari și-a extins constant varietatea de branduri. În noiembrie anul trecut, Centrul a deschis cea de-a treia fază, adăugând noi branduri de renume în galeria de peste 2.600 de metri pătrați: Smyk, Decimas și Union Brands.

Printre brandurile disponibile în FASHION HOUSE Outlet Centre Militari se numără adidas, Puma, Sizeer, Otter, Diesel, US Polo, Under Armour, Stefanel, English Home, Levi`s, Lee Cooper-TimeOut-KVL, Factory Outlet, Colin`s, Marc O`Polo, Guess, Desigual, Cacharel, Triumph sau Tom Tailor.

Grupul FASHION HOUSE continuă investițiile în România, urmând ca în martie să inaugureze al doilea centru de tip outlet din București. Cu o suprafață de 13.000 mp, FASHION HOUSE Pallady (ieșirea pe autostrada A2) va găzdui 60 de magazine, iar aproximativ 70% din suprafață este deja închiriată.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.