READING

Trei antiperspirante. Care este noutatea? Au parfu...

Trei antiperspirante. Care este noutatea? Au parfum ce evoluează treptat

Farmec a lansat a trei sortimente noi de antiperspirante Gerovital H3 (Delights, Memories și Dreams), cu parfumuri ce evoluează treptat. Aceste antiperspirante sunt special destinate persoanelor care au o transpirație abundentă, absorbind umiditatea pielii de la nivelul axilelor și ajutând la reducerea transpirației și a mirosurilor neplăcute. 

Noile antiperspirante au o formulă delicată cu pielea, oferă protecţie sporită împotriva transpiraţiei și conțin parfumuri ce evoluează treptat, de la notele de vârf, ușoare, spre cele de bază, persistente”, a declarat Claudia Pălăcian, Manager de Produs, Farmec.

Antiperspirantul Delights Gerovital H3 debutează cu note proaspete, de citrice, evoluează treptat în note dulci aldehidice și se încheie cu note pudrate, lemnoase. Antiperspirantul Memories Gerovital H3 debutează cu note fructate-condimentate, se transformă în note heliotrope, iar spre final se fixează notele pudrate, vanilate, în timp ce antiperspirantul Dreams Gerovital H3  se adresează celor care preferă parfumurile aromatice, debutând cu note fructate-verzi, ce evoluează în note florale-albe și se încheie în note de ambră și mosc.

Ambalate în doze de 150 ml, noile produse oferă o eficiență de până la 24 de ore, nu lasă urme albe sau galbene și nu conțin alcool sau parabeni.

Produsele sunt disponibile în toate magazinele de brand Gerovital și Farmec, pe magazinul online www.farmec.ro, pe marketplace-ul Emag.ro, în farmacii, supermarketuri și în magazinele din comerțul tradițional.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.