READING

Trei noi retaileri de fashion și unul de cosmetice...

Trei noi retaileri de fashion și unul de cosmetice în Mega Mall

Mega Mall și-a extins portofoliul de chiriași cu patru noi magazine: DiKa, POEMA, Guess și Notino, acesta din urmă fiind al doilea magazin offline al al retailerului online care oferă cea mai variată gamă de parfumuri și produse cosmetice din Europa

Pentru reamenajarea celor peste 600 de metri pătrați de spații comerciale nou inaugurate au fost investiți peste 500.000 de euro.

POEMA este un brand 100% românesc, care le pune la dispoziție clienților peste 2.000 de produse în magazinul deschis în Mega Mall.

Magazinul Guess din Mega Mall are un aspect contemporan, modern, iar încă de la intrare se remarcă prin interiorul de un alb imaculat, în care au fost încorporate sisteme de iluminat high-tech și materiale contrastante. Cele mai cunoscute piese din colecțiile Guess sunt expuse în centrul magazinului și sunt vizibile din orice unghi. Aici, pasionații de fashion pot găsi articole vestimentare pentru bărbați și femei, dar și accesorii, încălțăminte, ceasuri și bijuterii.

DiKa este un producător bulgar de articole vestimentare pentru femei. Articolele vestimentare sunt 100% „made in Europe”, iar toate materialele textile și țesăturile sunt produse intern. Magazinul DiKa din Mega Mall comercializează peste 2.300 de articole vestimentare.

Magazinul Notino, cu o suprafață de 300 de metri pătrați,  a fost inaugurat la începutul lunii martie. Aici vizitatorii centrului comercial pot găsi aici o gamă  variată de parfumuri, produse de îngrijire a pielii și a părului, produse pentru machiaj, și pot să ridice  produsele comandate online. În plus, prețurile din magazinul din Mega Mall sunt identice cu cele din online.

Din portofoliul de magazine Mega Mall, pe zona de fashion & beauty, fac parte și: H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, Guess, POEMA, DIKA, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Notino, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, Secom, INCI, NEXT, Tommy Jeans, Musette, Monarch, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti, Aldo, Reserved, Pupa, Sport Vision, Buzz.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.