READING

Ultima zi de înscrieri în competiția LVMH Prize fo...

Ultima zi de înscrieri în competiția LVMH Prize for Young Fashion Designers

Înscrierile în competiția LVMH Prize for Young Fashion Designers, demarate pe data de 17 decembrie 2018, se încheie pe 4 februarie.

Ajunsă la a șasea ediție, competiția inițiată de gigantul din industria luxului LVMH reunește un juriu alcătuit din 62 de specialiști de renume din lumea modei, printre care Rami Atallah, fondator al platformei de fashion Ssense; Naomi Campbell, top model, Edward Enninful Obe, redactor șef al Vogue UK; Chiara Ferragni, antreprenoare și CEO al Tbs Crew; Karlie Kloss; Carine Roitfeld; Suzy Menkes; Sarah Andelman; Angelica Cheung; Peter Philips; Carla Sozzani.

Înscrierile în competiție se pot face aici.

LVMH pune la bătaie un grant în valoare de 300.000 de euro și asistență specializată din partea specialiștilor grupului timp de 12 luni. În concurs se pot înscrie tineri designeri din întreaga lume, cu vârsta până în 40 de ani, care au deja cel puțin două colecții finalizate.

În competiție se pot înscrie și studenți de la școli de fashion în anul 2018/2019. Trei dintre aceștia pot câștiga câte un grant de 10.000 de euro și șansa de a face parte dintr-o echipă de design LVMH timp de un an.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.