READING

Un nou brand de cosmetice pe piața românească

Un nou brand de cosmetice pe piața românească

Brandul olandez TRIND, dedicat îngrijirii unghiilor, a intrat pe piața românească și odată cu această inaugurare lansează ediția limitată de lacuri de unghii Boho Vibes Summer 2017: Las Dalias (roz pal), Es Vedra (verde deschis), Happy Hippie (light fuchsia), Sunset Ashram (culoarea soarelui la apus), Balearic Blue (albastru turcoaz) și Summer of Love (galben intens).

Produsle TRIND conțin ingrediente precum keratina, extrasul de lotus, complexul de vitamine A, C și E, cu ajutorul cărora unghiile unghiile fragile, subțiri, moi și exfolitate sunt regenerate și hidratate.

Unul dintre cele mai apreciate produse din gamă este TRIND Nail Repair Natural, un întăritor unic care hidratează și regenerează rapid unghiile.

Balsamurile tratează cuticulele, cremele și măștile catifelează pielea a mâinilor și picioarelor. Tratamentele hidratante și regeneratoare pentru unghii săn disponibile în nuanțe naturale și colorate, în variante lucioase sau mate.

Produsele TRIND sunt recomandate și sportivilor de performanță sau persoanelor care întâmpină probleme medicale la nivelul unghiilor, întrucât serurile brandului olandez luptă împotriva infecțiilor din aceste zone.

Toate produsele din gama TRIND pot fi aplicate atât acasă, fiind disponibile online, pe www.trind.ro, cât și în centrele de înfrumusețare partenere.

Brandul a fost lansat în urmă cu mai bine de 25 de ani și este prezent la nivel internațional în peste 30 de țări.

 

 

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.