READING

Un nou brand în portofoliul Mio Bio. Printre produ...

Un nou brand în portofoliul Mio Bio. Printre produsele noii game: pastă de dinți și apă de gură sub formă de tablete

Mio Bio și-a extins portofoliul cu un nou brand – Georganics, un brand englezesc de îngrijire orală, natural și sustenabil, care comercializează pastă de dinți pudră minerală, pastă de dinți și apă de gură sub formă de tablete, ață dentară neagră cu extract de cărbune, uleiuri de igienă dentară și periute de dinți din lemn de mesteacăn. Toate produsele din gamă sunt făcute din ingrediente naturale și organice.

Produsele Georganics sunt realizate manual, în serii mici. Ingredientele naturale provin din surse locale, din zone cât mai apropiate geografic posibil. Ambalajele sunt gândite pornind de la dorința expresă de a nu produce deșeuri în mod gratuit, acestea sunt reciclabile, biodegradabile și reutilizabile. Indiferent de forma sub care sunt create (pastă, pulbere, tablete) sunt ambalate în sticlă, aluminiu, sau carton.

Toate formulele sunt organice, fără fluor, SLS și glicerină. De asemenea, toate produsele sunt vegane și PETA cruelty-free.

Pastă de dinți sub formă de tablete

Tabletele naturale sunt 100% lipsite de ingrediente de sinteză și coloranți. În schimb se folosesc agenți de curățare naturali, furnizând inclusiv efervescența necesară spălării precum potasiul bitartrat și bicarbonatul de sodiu.

Ață dentară ambalată într-un mic recipient din sticlă reutilizabil. Firul este acoperit cu ceară vegetală candelilla și aromat folosind ulei esențial de mentă creață (spearmint).

Pastă de dinți pudră

Periuțe de dinți cu mâner biodegradabil realizat din lemn de mesteacăn din Elveția, certificat FSC (pentru fiecare copac tăiat, un altul este plantat, iar tot materialul lemnos rămas nefolosit în urma procesului de producție este utilizat responsabil). Perii nu conțin BPA.

Ulei pentru igiena orală ORANGE

De asemenea, în portofoliul Mio-Bio a intrat noul ser facial autobronzant MÁDARA FAKE IT HEALTHY GLOW – vegan, cu ulei din seminte de zmeura, acid hialuronic si unt de shea.

Spread the love

COMMENTS ARE OFF THIS POST