READING

Un nou concept de farmacie – drogherie în România...

Un nou concept de farmacie – drogherie în România

În curând, se va deschide un nou concept de farmacie – drogherie în București. Noul spațiu de retail, Belle Vie, amplasat în Promenada Mall, va avea peste 700 de metri pătrați și este lansat cu o investiție de aproximativ 700.000 de euro.

Belle Vie va comercializa produse farmaceutice, suplimente nutritive, cosmetice, dar și alimente organice. Unicitatea conceptului constă în faptul că Belle Vie va folosi o nouă metodă de expunere mult mai dinamică și interactivă pentru clienți, introducând conceptul de self-service cu ajutorul “Self Service Kiosk”. Acestea permit clienților să cumpere și să își ridice produsele dorite în baza unui cod de bare primit atunci când au plasat comanda pe site.

Cât timp farmaciștii Belle Vie pregătesc rețetele ori comenzile online, clientul poate călători în universul farmaciei – drogheriei, analizând paleta de produse. În plus, va putea consulta un specialist în “Colțul Farmacistului”, care să îi ofere sfaturi utile, fie ele științifice ori idei cu privire la ceaiurile și produsele naturiste potrivite.

Compania are în plan deschiderea a încă cinci noi spații comerciale similare până la sfârșitul anului 2018.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.