READING

Un nou produs în gama Gerovital H3 Evolution

Un nou produs în gama Gerovital H3 Evolution

Apa micelară pe bază de cărbune și acid hialuronic este noul produs cu care Farmec își extinde portofoliul. Acesta are efecte de curățare, detoxifiere și purificare datorate cărbunelui activ, cât și catifelare și hidratare datorate acidului hialuronic. Apa micelară are în compoziție și SOD – Superenzima antiimbătrânire, cea mai activă enzimă antioxidantă de origine naturală, care are rolul de a asigura fermitate pe termen lung. În plus, pielea rămâne catifelată datorită filmului lăsat de acidul hialuronic, care are efecte intensiv hidratante ce acţionează dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă.

“Elementul de noutate este reprezentat de cărbunele activ, care are rolul de detoxifiere și purificare, fără a deshidrata tenul.“, explică Claudia Pălăcian, Manager de Produs.

Întreaga gamă Gerovital H3 Evolution este acum formată din 15 produse, disponibile sub formă de creme, fiole, seruri și deodorante.

Noul produs pot fi achiziţionat din toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, din magazinele de brand Gerovital, precum și din magazinul deschis prin sistem de franciză la Bacău. De asemenea, produsele din gama Gerovital H3 Evolution pot fi comandate şi online, pe www.farmec.ro.

În septembrie 2019, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara, 20 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București, Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea şi Râmnicu Vâlcea și un magazin Gerovital deschis prin sistemul de franciză, la Bacău.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.