Un nou produs pe piața românească

Grupul farmaceutic Servier a lansat în România prima sa cremă premium pentru picioare grele, Cedraflon. Noua cremă, disponibilă exclusiv în farmacii, combină principiile de ultimă oră din tehnologia polimerică, matricea 3D, extractul de  lămâie de Corsica și mentolul.

”Crema Cedraflon reprezintă o combinație unică a expertizei în domeniul medical a Servier și a tradiției cosmeticelor franțuzești de lux”, explică Serge Nicollerat, Director General, Servier România.

Crema are acțiune de hidratare, împrospătare și ușurare și este destinată tuturor tipurilor de piele, fiind adaptată pentru uzul zilnic. Cu o textură fină, crema pătrunde rapid în piele, acționând ca un strat protector.  De asemenea, are o formulă non-aderentă, care nu colorează și poate fi aplicată chiar și prin dres.

Ingredientul de bază al Cedraflon, Lămâia de Corsica (Cedra), este recunoscută pentru proprietățile sale antioxidante, de tonifiere și revitalizare.

Servier o companie condusă de o fundație non-profit, cu sediul central la Suresnes (Franța). Cu o prezență internațională în 148 de țări și o cifră de afaceri anuală de 4.152 miliarde euro în 2017, Servier are 21.600 de angajați în întreaga lume. Grupul Servier reinvestește 25% din cifra sa de afaceri (excluzând medicamentele generice) în cercetare și dezvoltare și își utilizează întregul profit pentru dezvoltare. Pe lângă dezvoltarea medicamentelor, Servier oferă și soluții eHealth.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.