READING

Un nou segment de piață pentru Farmec

Un nou segment de piață pentru Farmec

Farmec a intrat pe un nou segment de piață, cel al produselor de machiaj, prin lansarea unei game inexistente până acum în portofoliul producătorului clujean. Noua gamă, Gerovital Beauty, cuprinde 74 de produse disponibile exclusiv în reţeaua proprie de magazine de brand Gerovital şi Farmec, precum şi în magazinul online. De asemenea, gama este destinată şi serviciilor profesionale, fiind utilizată în cabinetele cosmetice şi şcolile de machiaj.

”Pătrundem pe un sector în plină evoluţie şi expansiune, caracterizat de o creştere a vânzărilor produselor de machiaj şi un interes tot mai accentuat din partea consumatoarelor, în special în rândul tinerelor. Astfel, în următorii ani se preconizează o creştere cu circa 4% a pieţei produselor de cosmetică decorativă. Suntem siguri că linia Gerovital Beauty ne va reprezenta excelent pe acest segment” – Mircea Turdean, Director General Farmec.

În funcţie de noile trenduri şi de preferinţele românilor, pe parcursul anului, gama va fi extinsă și dezvoltată cu noi produse, vor fi de asemenea lansate colecții sezoniere sau tematice.

Gerovital Beauty include produse pentru ochi, buze şi obraji. Pentru buze, a fost creat rujul cremos cu acid hialuronic, disponibil în 18 nuanţe, rujul mat cu acid hialuronic (7 nuanţe), rujul lichid cu rezistenţă îndelungată (5 nuanţe) şi un balsam de buze. Pentru ochi: Mascara Supreme Lash, Mascara Devilash,  un kit pentru sprâncene ce conține două nuanțe, un creion dermatograf disponibil în 4 nuanţe şi 3 palete de farduri de pleoape (Nude, Rose şi Smokey).

De asemenea, sunt disponibile o pudră compactă şi farduri de obraz, ambele având câte 3 variante cromatice, un iluminator care asigură luciu natural şi uniform, datorită pudrei de diamant din compoziţie şi un anticearcăn ce conferă fermitate și tonicitate zonei din jurul ochilor.

Gama Gerovital Beauty oferă şi o serie de lacuri de unghii Magic Gel Effect, cu 20 de nuanțe de culoare,  precum și Gelurile UV Top coat şi Matt Top Coat.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.