READING

Un nou tratament Careless Beauty

Un nou tratament Careless Beauty

Careless Beauty, singura firmă brevetată de cosmetică organică din România, a lansat tratamentul Royal Body Care. Terapia, creată de fondatoarele companiei, Elena și Adina Oancea, combină tehnicile de masaj și concentrațiile de antioxidanți provenite din amestecuri botanice exclusiv românești, și are rolul de a întineri pielea, de a îmbunătăți metabolismul țesutului conjuctiv și al limfei și de a restructura fibrele de collagen.

Terapia durează trei ore și jumătate și implică, printre altele: demachierea facială realizată cu uleiuri și ape florale, presopunctură și ușor masaj facial pentru detensionarea musculaturii și echilibrarea energiilor vitale; vaporizarea la bolul cu plante; masajul spatelui, gâtului și al umerilor, cu o combinație de uleiuri eterice macerate în uleiuri vegetale; aplicarea corporală a loțiunilor specifice tipului de piele; aplicarea gomajului pe față, gât și decolteu; masajul brațelor și al picioarelor cu o combinație de uleiuri eterice macerate în uleiuri vegetale; împachetare corporală; masaj facial manual cu efect de lifting și restructurare a fibrelor de colagen care impune curgerea limfei prin accesarea celor 12 meridiane principale, aplicarea corporală a unei combinații de uleiuri eterice macerate în uleiuri vegetale etc.

Compania Careless Beauty a fost creată în 1992, în Constanța, și are acum un portofoliu de 22 de produse. În prezent, deține patru brevete de invenţie: apa de cătină, compoziţie pentru tratament cosmetic naturist;  crema hidratantă, antirid, cicatrizantă, cu efect regenerator; elixir vegetal cu efect regenerator. Capacitatea de producție este de 300 de produse din fiecare sortiment, lunar.

 

 

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.