Un STROP de frumusețe și wellbeing

Recent, în București, a fost lansat un nou salon de îngrijire a frumuseții și wellbeing. Noul salon, STROP Concept, fondat de Andreea Emilian, folosește cosmetice organice de la Careless Beauty, singurul brand românesc de cosmetică organică cu brevete de invenție, fondat în 1992 de Elena Oancea, precum și tehnici de masaj manual tradiționale.

Andreea Emilian

„Este un loc în care, pentru o perioadă de timp, uiți de tot ceea ce este rutină. Suntem aici pentru a discuta cu fiecare persoană în parte, pentru a afla ce înseamnă pentru fiecare frumusetea, ce așteptări are în acest sens și ce dorește să rezolve în mod primordial. Ținem cont de nevoile pielii, diagnosticăm corect și tratăm fiecare problemă a pielii ce ne face mai puțin încrezători în noi. Dar în același timp, informăm și oferim sfaturi corecte pentru a putea găsi rutina cea mai potrivită și pentru acasă. Și reușim să facem asta doar cu ajutorul naturii și cu metode tradiționale de cosmetică și masaj ” – Andreea Emilian, fondator STROP Concept.

Strop Concept pune accent și pe latura de educare a publicului și va funcționa, în egală măsură, ca hub de ateliere de dezvoltare personală, terapii alternative, antreprenoriat de inspirație românească și evenimente artistice.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.