READING

Unde s-a deschis primul magazin Calvin Klein Jeans...

Unde s-a deschis primul magazin Calvin Klein Jeans din România

Calvin Klein a inaugurat primul magazin Calvin Klein Jeans din București. Acesta se află la parterul București Mall – Vitan şi este operat de SARKK SA, distribuitorul exclusiv și partenerul de franciză Calvin Klein pe plan local.  

Noul magazin are o suprafaţă de 160 de metri pătraţi și comercializează cele mai recente colecții CK, precum CK Jeans, CK Footwear & Accessories și CK Underwear, printre care și colecția Calvin Klein Jeans pentru vara anului 2020.

De asemenea, tot operat de SARKK, în ParkLake Shopping Center a fost deschis un magazin Calvin Klein Underwear. Cu o suprafață de 95 mp, acesta comercializează cele mai noi colecții de primăvară-vară 2020 CK Underwear pentru femei și bărbați.

Fondat în anul 1968 de către designerul Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, brandul Calvin Klein și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin estetica, simplă, curată și modelele inovatoare.

Compania SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele Tommy Hilfiger, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate. De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a devenit distribuitor exclusiv și partener de franciză al Calvin Klein în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.