Unilever cumpără Paula’s Choice

Unilever a anunțat semnarea unui acord pentru achiziționarea brandului de îngrijire a pielii Paula’s Choice de la TA Associates. Tranzacția ar urma să fie finalizată în trimestrul trei al acestui an.

Fondată de Paula Begoun în 1995, marca este renumită pentru eforturile de demitizare a științei care stă la baza îngrijirii pielii, inclusiv prin crearea unui ”Dicționar de ingrediente”, care explică fundamentele științifice din spatele a aproape 4.000 de ingrediente și a unui hub online dedicat îngrijirii pielii, Expert Advice.

 

Paula Begoun, fondatoarea brandului, este și autoarea a peste 20 de cărți best-selling, dedicate îngrijirii pielii și machiajului, vândute în peste 2,5 milioane de copii pe tot globul. Ea este o autoritate în domeniul îngrijirii pielii și conduce o echipă extinsă de cercetare care se bazează doar pe studiile științifice publicate în jurnalele medicale.

Problemele sale cu pielea au început la vârsta de 11 ani, când a început să se confrunte cu acneea și eczema. De-a lungul anilor a încercat, fără succes, o mulțime de produse cosmetice sau medicamente. La vârsta de 25 ani, a citit lista de ingrediente a unui produs de îngrijire a pielii pe care îl folosea, iar al patrulea ingredient era acetone (dizolvant pentru lac de unghii). Din acel moment a citit tot ce a putut găsi despre îngrijirea pielii și în cele din urmă a reușit să creez o rutină zinică de îngrijire a tenului, care i-a transformat complet pielea. După ce am suferit atâția ani,  și-a dorit să facă tot posibilul pentru ca nimeni să nu mai treacă prin ce am trecut ea. Așa am început să scrie cărți și a participat la emisiuni TV, pentru a spune lumii care sunt produsele de îngrijire a pielii care funcționează cu adevărat. În 1995, la solicitarea a mii de cititori, a decis să folosească anii de cercetare privind ingredientele destinate îngrijirii pielii pentru a crea propria linie de îngrijire a pielii, Paula’s Choice.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.