READING

Unilever a cumpărat Schmidt’s Naturals

Unilever a cumpărat Schmidt’s Naturals

Unilever a anunțat finalizarea achiziției Schmidt’s Naturals, o companie de produse de îngrijire personală, fondată în 2010 de antreprenoarea Jaime Schmidt, în Portland, Oregon. Schmidt’s Naturals a început ca brand de deodorate naturale și și-a extins gama de produse la săpunuri și pastă de dinți. Printre cele mai apreciate deodorate Schmidt’s sunt cele cu formule derivate din plante și minerale – Charcoal + Magnesium, Rose + Vanilla, Lavender + Sage, precum și o gamă de deodorate fără parfum.

Noul brand se alătură portofoliului deja puternic de deodoarate Unilever, alcătuit din brandurile Degree, Axe și Dove.

Brandul Schmidt’s Naturals a luat naștere din pasiunea antreprenoarei Jaine Schmidt de a aduce pe piață produse naturale. Aceasta a început afacerea în propria bucătărie, fiind motivată de dorința de a crea produse pentru beneficiul sănătății familiei sale, știind că oferta de deodorate naturale era mică pe piață la momentul acela.

Co-fondatorii brandului Schmidt’s Naturals, Jaime Schmidt și Michael Cammarata, vor continua să fie implicați în dezvoltarea brandului.

Segmentul cosmeticelor organice și naturale atrage în ultimii ani din ce în ce mai mulți consumatori. Potrivit unei estimări Ernst & Young piața globală de produse cosmetice naturale și organice s-a ridicat la aproximativ 11 miliarde de dolari în 2016 și se estimează că se va dubla până în 2024.

Foto: Schmidt’s Naturals

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.