READING

Unilever mai cumpără un brand de cosmetice

Unilever mai cumpără un brand de cosmetice

Unilever a anunțat că a înaintat oferta de cumpărare a brandului francez de dermato-cosmetice Garancia. Lansat în 2004 de farmacista Savéria Coste, Garancia este un brand de dermato-cosmetice sub umbrela căruia sunt comercializate 38 de produse de îngrijite a pielii și a fețeo care se vând predominant în farmacii și canale de retail selecționate.

Savéria Coste

Tranzacția ar urma să fie finalizată în trimestrul doi al acestui an, termenii acesteia nu au fost dezvăluiți.

Anul trecut, gigantul Unilever a cumpărat 75% din acțiunile companiei italiene de produse de îngrijire personală Equilibra, fondată în 1987 și specializată în crearea produse de îngrjire a pielii și părului pe bază de ingrediente naturale – aloe, argan, karité, migdale, precum a suplimentelor nutritive. Detalii, aici.

Tot în 2018, Unilever a finalizat și achiziția Schmidt’s Naturals, o companie de produse de îngrijire personală, fondată în 2010 de antreprenoarea Jaime Schmidt, în Portland, Oregon. Schmidt’s Naturals a început ca brand de deodorante naturale și și-a extins gama de produse la săpunuri și pastă de dinți. Printre cele mai apreciate deodorate Schmidt’s sunt cele cu formule derivate din plante și minerale – Charcoal + Magnesium, Rose + Vanilla, Lavender + Sage, precum și o gamă de deodorate fără parfum.

Foto: Garancia

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.