READING

V for Vintage și Feeric Fashion Week: parteneriat ...

V for Vintage și Feeric Fashion Week: parteneriat strategic

V for Vintage, cel mai important târg de design contemporan și cultură vintage din București, și Feeric Fashion Week, cel mai important Fashion Week din Estul Europei și unul dintre cele mai creative din lume, datorită spațiilor inedite în care au loc prezentarile de modă, au anunțat, cu ocazia împlinirii a 10 ani de existență, un parteneriat strategic prin care să susțina dezvoltarea sustenabilă a industriei designului vestimentar românesc.

Din 2008, Feeric Fashion Week are loc anual la Sibiu și s-a dezvoltat ca un hub de modă internațional, cu participarea designerilor din peste 20 de țări.

“Dacă la V for Vintage un designer își cunoaște publicul și piața la nivel local, FFW ofera posibilitatea de a intra în contact cu specialiști și presă internațională, a construi imaginea de brand și vizibilitate”, declară Laura Călin, fondator, V for Vintage.

“În cei zece ani de existență, Feeric Fashion Week a avut ca scop dezvoltarea internațională și câștigarea interesului celor mai importanți jucători din lumea modei. Am reușit să obținem susținere și confirmare de la cel mai înalt nivel, iar acum, prin parteneriatul cu V for Vintage vom încerca să oferim noi orizonturi designului românesc”, a declarat Mitichi, președintele Feeric Fashion Week.

Primele acțiuni încep cu implicarea în cadrul Feeric Fashion Week, ce are loc între 17 – 22 iulie la Sibiu, unde V for Vintage premiază unul din tinerii designeri participanți în competiția Feeric33.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.