READING

Vânzări de 1,5 milioane de euro din dermatocosmeti...

Vânzări de 1,5 milioane de euro din dermatocosmetice premium într-un singur an

La un an de la lansarea gamei de dermatocosmetice premium  Gerovital H3 Derma+ Premium Care, producătorul clujean Farmec anunță vânzări de peste 1,5 milioane de euro, aceasta fiind una dintre cele mai mari sume înregistrate de o gamă la nivel de companie.

Răzvan Alistar, Farmec

”Segmentul de dermatocosmetice a cunoscut anul trecut o evoluție foarte bună, înregistrând o creștere de circa 10%. Ne bucurăm că prin vânzările noastre am susținut această categorie, iar prima noastră gamă de dermatocosmetice premium, Gerovital H3 Derma+ Premium Care, s-a situat în topul clasamentului celor mai vândute linii de produse. Rezultatele obținute sunt cu atât mai impresionante cu cât luăm în calcul intervalul scurt de la lansare” – Răzvan Alistar, PR Manager, Farmec.

Cele mai multe vânzări au fost realizate în farmacii, urmate de magazinele de brand, vânzările externe și în magazinul online.

Cel mai solicitat produs din gamă a fost programul intensiv de îngrijire (peste 40% din numărul total de achiziții). Acesta este un kit cu 7 fiole, fiecare cu acțiune complementară și prevăzut pentru îngrijirea întregii săptămâni.

Gama este alcătuită din 10 produse. Acestea conțin concentrații mărite de principii active de ultimă generație, cu acțiune sinergică, iar puternicele efecte antirid și de regenerare au fost demonstrate prin studii clinice. Gama este recomandată inclusiv pentru accelerarea vindecării pielii după procedurile de chirurgie estetică.

Prin campania ”Unirea la feminin”, o parte din valoarea totală a vânzărilor acestei game va fi transformată în seturi de îngrijire personală, destinate femeilor din grupuri vulnerabile, defavorizate sau celor care au acces limitat la acest tip de produse.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.