READING

Vânzări de 2,8 milioane de euro în rețeaua Gerovit...

Vânzări de 2,8 milioane de euro în rețeaua Gerovital

În doi ani de la lansare, rețeaua magazinelor Gerovital, ajunsă acum la 16 unități, a înregistrat o cifră de afaceri de peste 2,8 milioane de euro. De la începutul acestui an, producătorul clujean Farmec a deschis trei noi magazine (Oradea, Cluj-Napoca și Constanța) și are în plan alte inaugurări.

Pe lângă deschiderea celor trei magazine de anul acesta, a fost extins și magazinul xtins și spațiul Gerovital din Veranda Mall București. Magazinul a fost relocat la parterul centrului comercial, lângă intrarea principală, și are o suprafață mai mare, de peste 50 m2.

Valoarea medie a coșului de cumpărături este de peste 70 de lei, în creștere cu 40% față de primul an de la înființarea rețelei magazinelor de brand Gerovital. În ceea ce privește traficul de clienți, în ultimul an, de exemplu, numărul lunar de vizitatori a fost de 12.000 persoane.

În magazinele Gerovital se regăsesc toate produsele din portofoliul brandurilor Gerovital și Aslavital, iar cele mai solicitate game din acest an se numără Gerovital H3 Derma+ Premium Care, Gerovital H3 Evolution, Gerovital Tratament Expert, dar și cele mai recente linii Gerovital Beauty și Gerovital Luxury. Acestea din urmă sunt disponibile exclusiv în cadrul magazinelor de brand Gerovital și în magazinul online www.farmec.ro.

Produsele Aslavital, un brand unic pe piața locală, disponibil în toate centrele Gerovital, sunt dezvoltate pe baza argilei pure, 100% românească, de proveniență din Munții Pădurea Craiului.

Magazinele Gerovital au o acoperire națională, în 12 orașe din țară. În București, există  trei magazine Gerovital, în Park Lake, Veranda Mall și Afi Palace Cotroceni. În Cluj-Napoca, se regăsesc două magazine Gerovital – în Platinia Shopping Center și Iulius Mall.  Alte centre Gerovital sunt localizate în incinta Centrului Comercial VIVO și City Park Mall din Constanța, în Shopping City din Galați, în Electroputere Parc din Craiova, în Iulius Mall Iași, în Lotus Center Oradea, în centrul comercial Shopping City Piatra Neamț și Shopping City Râmnicu Vâlcea, în Iulius Mall Suceava, Iulius Mall Timișoara, cât și în centrul comercial Afi Ploiești.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.