READING

Vânzările WatchShop cresc pe perioada verii

Vânzările WatchShop cresc pe perioada verii

WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri din România, și-a extins portofoliul cu un nou brand – Bratleboro (ceasuri de călătorie, minimaliste, ușoare, cu brățări colorate și versatile) și cu fēnix 5x Plus, vârful de gamă al smartwatch-urilor Garmin, lansat în luna iunie la nivel mondial.

fēnix 5x Plus de la Garmin este cel mai complex ceas multisport-casual, dotat cu funcții precum cartografiere GPS avansată și posibilitatea de a face plăți contactless. Bateria ceasului durează până la 20 de zile, cu o singură încărcare, iar cele două versiuni, 5 și 5s, sunt dedicate iubitorilor de alergare, sporturi nautice și ciclism.

Pe perioada verii, iulie – septembrie, reprezentanții Watchshop.ro estimează o creștere a vânzărilor de până la 15%.

Bugetul pentru achiziția unui ceas de vară poate varia de la 150 de lei, pentru un ceas sport simplu, fără funcții, până la câteva mii de lei, în funcție de activitatea pe care utilizatorul o va desfășura (ceasuri cu funcții complexe, pentru scufundări sau activități extreme, spre exemplu). Prețul mediu al unui ceas cumpărat de la WatchShop.ro în perioada de vară este de aproximativ 500 de lei.

Vara, cele mai vândute sunt brandurile de ceasuri sport, cu variantă de curea de silicon sau material textil și rezistente la apă: Casio, Citizen, Tissot, Sekonda și Accurist. Românii preferă cadranele rotunde și liniile simple, în cazul ceasurilor fashion, și funcțiile smart pentru ceasurile sport.

WatchShop.ro are un portofoliu de peste 12.000 de modele disponibile, de la peste 80 de branduri renumite la nivel mondial, unele dintre ele importate în exclusivitate. WatchShop.ro oferă și service în garanție, dar și servicii post-garanție, iar perioada de retur a produselor este de 365 de zile de la achiziție, cea mai extinsă de pe piață.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.