READING

Vrei să fii #fashionFANatic?

Vrei să fii #fashionFANatic?

Compania de curierat FAN Courier continuă platforma #fashionFANatic de susținere și promovare a următoarei generații de fashion designeri și lansează o nouă ediție a competiției.

Astfel, în perioada 30 mai – 30 iulie, cei interesați se pot înscrie pe http://www.fashionfanatic.ro, iar câștigătorul va fi anunțat în perioada 5 – 10 august, după ce juriul și inițiatorii proiectului vor delibera asupra originalității și potețialului comercial al colecțiilor, dar și asupra nivelului de popularitate a colecțiilor, măsurat prin voturile acordate de public.

Câștigătorul va beneficia de o campanie de promovare ce include: o sesiune foto de colecție, realizată de Cosmin Gogu, un eveniment de lansare a acesteia organizat de către echipa de BTL a agenției Marks, dar și utilizarea creațiilor vestimentare pentru realizarea ediției din 2018 a calendarului FAN Courier, distribuit în mii de exemplare în toată țara.

Cine se poate înscrie?

Tineri designeri aflați la început de drum care au nevoie de susținere și vor să își croiască o carieră în industria modei.

Regulamentul competiției este disponibil online pe pagina de Facebook a FAN Courier și pe platforma competiției.

„Popularitatea proiectului a crescut semnificativ în ultimii ani, devenind astfel o competiție mult așteptată de către designerii români și pasionații de fashion. Evenimentul de lansare din 2017 a reușit să aducă împreună peste 100 de invitați. Fashion stylists, bloggers, influencers, fotografi, designeri de obiect și vestimentație ne-au vizitat în iarna anului trecut la Maison 13” –  Roxana Magopeț, Marketing & PR Manager, FAN Courier.

„Ceea ce mă bucură cel mai tare nu este numărul mare de colecții – foarte bune – înscrise în fiecare an, ci emoția pe care o simt atunci când trebuie să îl sun pe câștigător și să îi dau vestea cea bună. Este un sentiment pe care nu îl pot descrie în cuvinte. Unii rămân tăcuți pentru câteva secunde, alții îmi strigă în telefon: “Nu pooot să cred! Uau, nu mă așteptam! E pe bune?”, iar eu le răspund: “Da, e pe bune! Hai că avem multă treabă de făcut, când ne vedem să ne cunoaștem?” – Mia Munteanu, Client Service Director, Marks.

Juriul #fashionFANatic 2017 este format din Rovena Andrei, Fashion Stylist, Cosmin Gogu, Fotograf, Laura Călin, V for Vintage, Diana-Florina Cosmin, Lifestyle journalist, Silvia Cristescu, Fashion Stylist, Adriana Matei, Fashion PR, Loredana Chelba, Fashion Blogger, Roxana Magopeț, Marketing & PR Manager FAN Courier.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.