READING

VxBianca Popp, prima colaborare V for Vintage cu u...

VxBianca Popp, prima colaborare V for Vintage cu un designer român 

V for VINTAGE lansează în cadrul ediției din acest week-end (10 -11 noiembrie) prima colecție în colaborare cu un designer. Designerul este Bianca Popp, iar noua colecție ar putea deschide seria mai multor colaborări creative de acest gen.

VxBianca Popp: Colecția este o mini-capsulă care răspunde temei din acest an a târgului V for Vintage și reunește trench-uri de ploaie și tote bag-uri ”hug-able”, care fac din ploaie ”o ocazie de a ne îmbrăca frumos, nu de a ne ascunde”.

Minimalism & color-block sunt elementele principale care definesc colecția-capsulă, lansată exclusiv la V for VINTAGE.

De câteva luni am pornit acest proiect nou de colaborări și co-brandig, care se numește ”Featuring Bianca”, și a fost firesc ca una dintre primele colaborări să fie cu V for Vintage, pentru că Laura Călin este primul suporter al brandului Bianca Popp. Acum 10 ani, când locuiam în Milano, am venit de Paște la București și m-am înscris pe ultima sută de metri la V for Vintage, Laura a fost foarte drăguță și mi-a găsit o jumătate de stand, fiindcă evident erau toate locurile ocupate deja, și am vândut neașteptat de bine și de mult, și mi-a plăcut spiritul târgului, și mi-a plăcut de ea și de entuziasmul ei, atât de mult încât i-am propus să îmi organizeze o prezentare de colecție, care a fost minunată. De atunci, Laura și V for Vintage fac parte din familia brandului meu.” – Bianca Popp.

Sunt foarte fericită cu prima colaborare, VxBianca Popp. Avem multă curiozitate din partea publicului nostru și abia aștept să văd cum o să fie prima întâlnire, la V for VINTAGE, dintre această colecție capsulă și vizitatorii târgului. În baza succesului primei colaborări, ne gândim la o continuitate a parteneriatelor creative cu designerii.” – Laura Călin, fondatoarea V for Vintage

Workshop: From Trends to Products

V for Vintage organizează, în această toamnă, primul workshop creativ susținut în Romania de Istituto Europeo di Design, una dintre cele mai prestigioase instituții de educație și cercetare orientată spre modă, design, comunicare vizuală și management.

Workshopul From Trends to Products este susținut de Giovanni Ottonello, directorul artistic IED, și oferă creativilor locali șansa de a-și dezvolta abilitățile artistice și de a-și contura o perspectivă internațională asupra practicilor creative în design. Participarea la acest workshop interactiv ajută la construirea unei viziuni de ansamblu și înțelegerea elementelor cheie care stau la baza unui proiect de design.

Fiecare participant la workshop are de făcut o previziune a trendurilor pe anul 2020. Procesul creativ începe de la vizualizarea ideii și continuă cu realizarea unor planșe de atmosferă, planșe de culori și materiale. Scopul final este realizarea unui obiect al viitorului, un accesoriu pentru femeia contemporană, o concretizare a unei idei inspirată de future trends.

Workshopul este susținut de platforma Design FEED & V for VINTAGE, axată pe colaborări internaționale pentru dezvoltarea durabilă și sustenabilă a designului românesc.

V Fair are loc pe 10 și 11 noiembrie la Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei nr. 35).

Mai multe despre creatoarea mini-colecției în Profil de designer: Bianca Popp  

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.