WatchShop.ro din online în offline

Magazinul online WatchShop.ro își extinde activitatea și intră în domeniul distribuției de ceasuri către retaileri din mediul offline. Retailerul are în plan, până la finalul anului, crearea unei rețele de peste 20 de parteneri cu tradiție în vânzarea de ceasuri.

De ce această decizie?

Deoarece există o categorie de clienți care preferă să interacționeze cu ceasurile înainte de a le cumpăra sau care vor să cumpere produse din magazinele clasice.

”Piața offline vine cu un public țintă care, deși se intersectează parțial cu cel al pieței online, reprezintă un potențial diferit, pe care îl putem atrage. Există branduri pe care le reprezentăm și care, datorită raportului calitate-preț avantajos pentru client, sunt foarte populare în mediul online. Cu toate astea, atunci când vorbim de mediul offline, acestea sunt inaccesibile unui public care, din diferite motive, alege să-și facă cumpărăturile din magazine fizice. De asemenea, dorim să oferim clienților experiența de a atinge și vedea de aproape design-ul și felul în care ceasurile noastre sunt lucrate, pentru a face o alegere cât mai inspirata și potrivită atunci când se decid să cumpere”, spune Dragoș Diaconu, CEO, WatchShop.ro.

Ce vânzări generează noua linie de business?

”Estimăm că noua linie de business va aduce în acest an o creștere graduală, ce va depăși 10% din vânzările totale, obiectivul nostru principal fiind să consolidăm notorietatea brandurilor pe care le distribuim prin extinderea prezenței offline.” – Dragoș Diaconu.

Toți resellerii cu care colaborează WatchShop.ro beneficiază de consultanță, asistență tehnică, service pre-sale, în timpul garanției, dar și post garanție, parteneriate și promovare. În plus, au la dispoziție pachete personalizate în funcție de specificul și targetul de clienți, disponibilitate imediată a produselor în cantități suficiente și acces la concursuri de vânzări oferite personalului de vânzări ale reseller-ilor.

WatchShop.ro distribuie în exclusivitate ceasurile Ingersoll, Accurist, Sekonda și William S, iar în perioada următoare va aduce în România colecțiile Sekonda, brandul numărul unu de ceasuri în Marea Britanie de peste 40 de ani.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.