READING

Zara închide peste 3700 de magazine și produce măș...

Zara închide peste 3700 de magazine și produce măști în fabricile de textile din Spania 

Din cauza răspândirii pandemiei COVID-19, Zara închide 3785 de magazine din mai multe țări ale lumii, printre care toate magazinele din Spania. Numărul reprezintă aproape jumătate din totalul de peste 7400 de magazine pe care grupul Inditex le deține la nivel global. 

Grupul spaniol a anunțat, de asemenea, că va produce măști medicinale în fabricile sale de confecții din Galicia. Inditex a donat deja 10.000 de măști de protecție și până la finalul săptămânii ar mai putea livra încă 300.000 de măști.

Zara nu este singurul brand de modă care-și închide temporar magazinele. Și H&M a luat aceleași măsuri pentru următoarele două săptămâni, precum și mulți alți retaileri, fie că este vorba de fast fashion sau de branduri de lux: Versace, Jimmy Choo, Michael Kors rămân închise până pe 10 aprilie

Kering a anunțat închiderea tuturor magazinelor din SUA: Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Alexander McQueen, Balenciaga, Brioni. Louis Vuitton, Dior, Celine, Marc Jacobs, Givenchy și Prada, toate branduri din portofoliul LVMH, s-au închis începând cu data de 18 martie. Și lista continuă cu multe alte nume, Business Insider prezintă aici mai multe astfel de cazuri.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.